Jag vann över försäkringskassan i förvaltningsrätten

Hej! Jag har följt er länge här men detta är mitt första inlägg och jag vill bara säga att jag vann i förvaltningsrätten, jag vill ge er hopp :) Mitt överklagande har legat 1 år precis hos förvaltningsrätten, jag har mått skit hela tiden. Men ni här har på något sätt gett mig hopp. jag är 31år och har diagnosen pstd o ångest o personlighetsstörning, med hjälp av min psykoterapeuft, 2 överläkare o arbetsterapeuft  och intyg från arb.förmedlingen har jag fått rätt! Jag vill bara med detta säga att Överklaga det finns dom som lyssnar på en. Många kramar Linalina, Å lycka till <3

Visningar: 1844

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Detta gäller sjukersättning, jag glömde att skriva det

Gratulerar!

Glädjande att höra att trots alla vansinniga system, så lyckas folk få sina rättigheter.

Tack så mycket alla :) det finns verkligen hopp om att människor tar en på allvar, tänkte dom på förvaltningsrätten. Därför hoppas jag att alla som fått avslag hos fsk att verkligen överklaga, jag själv trodde aldrig jag skulle få min rätt hos förvaltningsrätten, speciellt med tanke på den hemska läkaren på fsk som avslog min ansökan, han  hade ju inte ens läst igenom mina läkarutlåtanden ordentligt o han hade tom hittat på egna saker om mig som aldrig har stått i några som helst av mina läkarutlåtanden (jag har ju haft sen 2009 aktivitetsersättning o sen sjukersättning på tidsbergränsning innan) , så ucsh vad han kränkte mig, mådde jätte dåligt av det, men då visade jag min psykoterapeuft vad han skrivit o då lugnade hon mig o menade som så att det är jätte bra att han skrivit så för då ser ju dom på förvaltningsrätten att han inte alls har läst igenom mitt "fall" alls ordentligt o då faller ju hans förtroende för dom.

Jag håller med! Hemska läkare dom har :( han är ju ortoped dessutom, så han "kan" inte bedömma såna som mig som har psykiska funktionshinder.

Ett stort GRATTIS till dig!!!

Har själv fått avslag på både sjukpenning och sjukersättning, trots klockrena läkarutlåtanden.

Hur överklagar man för att ha bäst chans och vem kan man få hjälp av?

Tack :)  Jadu, jag fick hjälp av min psykoterapeut och överläkare och min arbetsterapeut, och det måste ju stå på läkarutlåtandet att det är för all överskådlig framtid,

Har nu i dagarna fått veta att fk inte överklagar domen så nu kan jag pusta ut :)

Tack så mycket :)
Tack så mycket, ska försöka :)

Grattis! :-)

Skönt att höra att du fick rätt. Och hoppas att inte FK överklagar och fortsätter förpesta livet och slösa med skattemedel.

Grattis till dej Linalina!!!

Det är bara att gratulera dig Linalina och hoppas att du kan pusta ut nu. Det måste ha varit ett jobbigt år som du gått och väntat på beslutet.

Tänk att man måste ha så oerhört många läkarutlåtande och utredningar och vända ut och in på sig och slutligen också kunna det juridiska. Vem kan det? Tur att du fick så god hjälp.

Jag önskar dig lugn och ro och lite ekonomisk trygghet så kanske du kan återhämta dig och så småningom kunna njuta av livet igen.

Härligt att höra att det går bra ibland.  /Solros.

Svara på diskussionen

RSS

Ny här?

Välkommen!!

Vad är RESURS?

Vad kan jag hjälpa till med?

Kan jag få hjälp?
Vad gäller på forumet (Netiketten)?

Månadens diskussioner

Vill du ha hjälp att hitta eller vill hjälpa till? Gå hit

Hur hittar jag en grupp för mig?

Hur når jag moderatorn?
Maila till moderator @resurs.be

Från pressen och önskar kontakt med RESURS?
Maila till presskontakt @resurs.be

Presskontakten på Resurs hjälper regelbundet journalister att hitta drabbade m.fl. för tv, radio och tidningsintervjuer mmI akuta ärenden smsa 070-4961972

© 2016   Created by Resurs.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor